کاشت مو زنانه عمل زیبایی است که زیاد بین خانم ها مرسوم نیست. زیرا مشکل عقب رفتن خط رویش مو در جلوی سر کمتر در بین خانمها مشاهده میشود. معمولا ریزش مو در خانم ها به صورت خفیف تر مشاهده میشود. به این ترتیب هنگامی که مشکل واضح شده و امکان نادیده گرفتن آن وجود نداشته باشد. بیمار ممکن است به شدت احساس خجالت و ناراحتی به خاطر شرایط خود پیدا کند. نباید از این نکته غافل شد که کاشت مو زنانه به دلایلی مانند فیزیولوژی متفاوت از مردان، با محدودیت های خاصی همراه می باشد. یکی از این موارد محدودیت در محل برداشت فولیکولهای مو است. به همین دلیل قبل از هرچیزی باید واقعبین بود و امکان کاشت مو را بررسی کرد.
توصیه های قبل از کاشت مو زنانه :
بهتر است که زنان قبل از هر اقدامی به یک متخصص مو و کاشت مو مراجعه کنند و پزشک متخصص ابتدا دلیل ریزش مو را آزمایش کند. کاشت مو در زنان محدودیتهایی دارد و باید بهترین کاندید برای موفقیت انتخاب شود. برای اطمینان بیشتر از داشتن یک نتیجه تضمینی در فرآیند کاشت مو زنانه، پزشک متخصص آزمایشهای متعددی مانند آزمایش خون، بررسیهای میکروسکوپی، بررسی سابقه دارویی و پزشکی را انجام میدهد. یک هفته قبل از کاشت مو پیروی از نسخه پزشک (قرصهای مکمل مانند ویتامین E، آسپرین و عدم مصرف الکل) ضروری است. باید به این نکته توجه داشته باشید که کاشت مو آخرین روش برای ترمیم موهای از دست رفته است. بنابراین بهتر است قبل از اقدام برای کاشت مو زنانه، ابتدا دلیل ریزش مو شناسایی شود.اگر کاشت موثر نبود سپس روشهای دیگر ترمیمی مانند روشهای زیر مورد امتحان قرار گیرد:
- روگین : یکی از داروهای مشهور برای ترمیم مو، بهویژه در زنان است
- SMP : در این عمل رنگدانههای فولیکولی در ناحیه موردنظر تزریق شده و با ایجاد سایه و روشنی و خطای چشم مشکل کمپشتی را تاحدودی رفع میکند
- وسایل آرایشی : استفاده از وسایل آرایشی مانند تاپیک میتواند رنگ پوست سر را به رنگ فولیکولهای مو نزدیک کند
سوالات متداول در کاشت مو زنانه :
ممکن است باوجود تمام اطلاعات بالا، هنوز سوالاتی در ذهن شما باقی مانده باشد؛در این بخش تعدادی از سوالات متداول درباره کاشت مو برای زنان فراهم آورده شده است. امید است که در این مقاله بتوانیم به شما برای تصمیمگیری درباره زیبایی و سلامت موهایتان کمک کنیم.
آیا کاشت مو در زنان موقتی است؟
کاشت مو در زنان هم مانند مردان، اگر در بهترین حالت انجام شود، نهتنها موقتی نیست؛ بلکه میتواند تا پایان عمر ماندگاری داشته باشد
آیا تراشیدن مو در زنان ضروری است؟
خیر. کاشت مو در زنان از طریق روشهایی صورت میگیرد که احتیاجی به تراشیدن سر ندارند
آیا کاشت مو برای زنان محدودیت دارد؟
معمولا کاشت مو در زنان و مردان بین سنین ۲۰ تا ۵۰ سالگی انجام میشود
آیا امکان رنک مو بعد از کاشت وجود دارد؟
بهتر است بعد از ماه دوم برای رنگ کردم موها اقدام کرد. هرچند بهترین زمان برای رنگ کردن موها بعد از ماه ششم می باشد
آیا عوارض کاشت مو در زنان بیشتر از آقایان است؟
خیر. کاشت مو چه در زنان و چه در مردان عوارض خطرناکی ندارد
بیماری زنان در کاشت مو تاثیر دارد؟
تابهحال گزارشی در اینباره به دست نرسیده است، اما برای اطمینان بیشتر حتما با متخصص زنان و متخصص مو مشورت شود
طول مدت لازم برای جراحی کاشت موی طبیعی برای خانمها چقدر است؟
با توجه به تکنیکهای پیشرفته مورد استفاده برای کاشت مو و نیز تعداد پیازهای موی مورد نیاز، جراحی کاشت مو زنانه به حدود 4 تا 8 ساعت زمان یا بیشتر نیاز خواهد داشت. به این ترتیب عمل جراحی کاشت موی طبیعی به دو مرحله تقسیم میشود. صبح روز جراحی پیازهای موی مورد نیاز از ناحیه اهدا کننده گرفته شده و در این حالت بیمار به راحتی به صورت بر روی تخت در حالت درازکش قرار میگیرد. همچنین در این مرحله از درمان را میتوان با استفاده از داروهای خوراکی آرامبخش برای بیمار راحتتر کرد. در بعد از ظهر روز جراحی، بیمار به پشت روی تخت دراز کشیده و پیازهای مو به دقت در ناحیه دریافت کننده با استفاده از بیحسی موضعی کاشته خواهد شد.
استفاده از پیوند مو برای درمان الگوهای ریزش مو
زنان ممکن است ریزش مو با الگوی زنانه یا مردانه را تجربه کنند. گاهی ریزش مو زنانه با طاسی مردانه تفاوت دارد زیرا برخی اوقات بانوان موهای مستحکمی در ناحیه بانک مو ندارند و مستعد ریزش مو در تمام نقاط سر هستند.با در نظر گرفتن تمامی این موارد، پیش از انجام پیوند، پزشک باید وسعت منطقهای که دچار ریزش شده را در نظر بگیرد و تعداد موهای ثابت بیمار را برای فرایند ترمیم مو را برآورد کند. ممکن است این سوال پیش آید که کاشت مو زنانه در پیشانی چگونه است و در جواب میتوان گفت که خط رویش مو را میتوان کاشت اما به هیچ عنوان روی استخوان پیشانی نمیتوان کاشت مو انجام داد زیرا مو در این ناحیه به راحتی رشد نمیکند.