مزوتراپی یکی از روش های درمانی جدید میباشد. در این روش دارو در قسمتهای مختلف پوست تزریق میشود. دارو به بجای اینکه از راه دهان خورده شود، مستقیماً به داخل پوست تزریق میشود. داروهای مورد استفاده در مزو داروهای سنتتیک، عصاره های گیاهی، ویتامین ها، مواد معدنی و آمینو اسیدها می باشد. مزوتراپی یک روش کم درد میباشد که با بیحسی موضعی انجام میشود. یعنی شما بعد از انجام آن، نیازی به استراحت در منزل ندارید و میتوانید به فعالیتهای خود بپردازید.
کاربرد مزوتراپی :
- کشیدن پوست صورت (لیفتینگ) و درمان افتادگی
- رفع ورم دور چشم و افتادگی پلک
- رفع تیرگی دور چشم
- درمان چاقی موضعی بدن، اندام و صورت
- درمان سلولیت و افتادگی پوست اندامها و صورت
- رفع غبغب زیر چانه و گردن
افراد مناسب جهت انجام مزوتراپی بعد از کاشت ابرو چه کسانی هستند؟
مزوتراپی با افزایش خونرسانی و اکسیژن رسانی رویش موها را تحریک می کند. در این روش داروهای هومیوپاتی، ویتامین ها، عصاره های گیاهی، آمینو اسیدها و مواد معدنی به قسمت های مختلف سر تزریق می شود. این تأثیرات بعد از یک هفته از جانب کشش و فشار بیرونی رفع میگردد اما تا یک ماه فشارهای درونی پوست ناشی از تزریق مایعات به ناحیه ورم پوست ممکن است به ریشههای تازه کاشت شده ابرو آسیب بزند.
عوارض مزوتراپی چیست؟
مزوتراپی پوست و مو یکی از آن روش هایی است که به کمک آن میتوانید ، در مدت زمان کوتاه به نتایج دلخواهتان برسید. ابتلا به عفونت پوستی جدی در محل تزریق است. البته بی حسی موضعی راه حل مناسبی است که در صورت تمایل باید از پزشک خود درخواست کنید تا کرم های بی حسی را روی پوست اعمال کنند. در پایین تعدادی از عوارض مزوتراپی را با هم مطالعه میکنیم
- سردرد یکی از عوارض احتمالی است که یک روز پس از عمل مزوتراپی بر طرف میشود.
- قرمزی پوست و حالت تهوع
- حساسیت
- لکه های تیره پوست
کاربردهای مزوتراپی مو :
- پیشگیری از ریزش موی آندروژنیک یا همان الگوی طاسی مردانه
- توقف ریزش موی و بازیابی رشد در نواحی تزریق
- افزایش سطح رویش و تغذیهی بهتر مو در حالت طبیعی
- پیشگیری از ریزش موی سکهای در نواحی مختلف
- بازیابی رشد موی سر در نواحی طاس که فولیکولهای مو در حال استراحت هستند