ترمیم ابرو یک روش آرایشی می باشد که برای زیباتر نشان دادن ابرو استفاده میشود. یکی از مزیت های اصلی ترمیم ابرو جلوگیری از ریزش است. این مورد عموما در کلینیک های زیبایی یا آرایشگاه های مجهز انجام می شود. در بحث ترمیم ابرو، به کمک هاشور زدن، یک سری رنگدانه را وارد لایه های سطحی پوست می نمایند. این رنگدانه ها می توانند مکان های خالی ابرو را پر نمایند. برای استفاده از این روش، بهتر است ابتدا شکل ابرو متناسب با فرم صورت خود را تشخیص دهید. افراد متخصص در زمینه ترمیم ابرو از ابزار هایی همچون خط کش، مداد برای زاویه سازی استفاده می کنند. باید به این نکته توجه داشته باشید که این حرفه نیاز به دقت و تخصص فراوان دارد. هر اندازه مهارت شخص برای ترمیم بیشتر باشد، خروجی کار، حرفه ای تر به نظر می رسد.
وقتی که فرم ابرو به درستی پیاده سازی شد، نوبت به آن است که محل مورد نظر بی حس شود. رای ترمیم عموما از بی حسی های موضعی استفاده می شود که تاثیرات آن طی ۲ الی ۳ ساعت ازبین می رود. معمولا بی حس کننده ها به زمانی در حدود ۱۵ دقیقه نیاز دارند تا به صورت کامل اطراف ابرو را بی حس نمایند. برای ترمیم ابرو از دستگاه های مخصوص استفاده می شود. بر روی دستگاه یکسری سوزن تعبیه شده است و می تواند مطابق با تار های ابرو، خطوط متناسب ایجاد نماید. قطر سوزن ها متفاوت است و با توجه به نوع ابرو و مدل درخواستی این مورد تعیین می شود.
روش های مختلف ترمیم ابرو چیست؟
تاتو :
تاتو ابرو یک روش زیبایی قدیمی برای فرم دادن به ابروهاست. در این تکنیک رنگ مخصوص تاتو با استفاده از سوزنهای ظریف به صورت مستقیم به ناحیه ابرو تزریق میشود. عوارض و ظاهر غیرطبیعی تاتو بر هیچکس پوشیده نیست. ابروهای تاتو شده بعد از گذشت زمان رنگ خود را از دست میدهند و نیاز به ترمیم مجدد دارند.
میکروبلیدینگ :
میکروبلیدینگ ابرو با استفاده از ابزاری مانند قلم انجام میشود که در سر آن ۱۰ تا ۱۲ سوزن ریز، یک تیغه شیبدار را ایجاد کردهاند. این سوزنها خطوط بسیار نازکی روی ابرو میکشند. در حالت استاندارد، نتیجه میکروبلیدینگ ۶ تا ۱۲ ماه ماندگار است.
ترمیم ابرو PRP نوعی روش درمانی نوآورانه است که از قدرت پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) برای تقویت رشد مجدد مو در ناحیه ابرو استفاده میکند. این روش برای افرادی که به دلایل مختلف مانند بالا رفتن سن یا استرس زیاد دچار ریزش ابرو شدهاند، بسیار مناسب است.
مزوتراپی ابرو :
مزوتراپی ابرو یک عمل زیبایی غیرجراحی است که کاربردهای فراوان دارد. یکی از کاربردهای آن ترمیم ابروهاست. این روش با تزریق مواد مغذی، ویتامینها، عصارههای طبیعی و مکملهای هورمونی به زیر پوست انجام میشود.
کاشت ابرو :
کاشت ابرو بهترین روشی است که فرد میتواند برای ترمیم ابرو از آن استفاده کند. این روش برخلاف روشهای قبلی هیچ خطر یا عوارضی به همراه ندارد. طبیعی بودن نتیجه کاشت ابرو از دیگر برتریهای این روش بر سایر روشهای ترمیم ابروست. کاشت ابروی FUT و SUT از جدیدترین و ایمنترین روشها برای زیبا و متراکم کردن ابروهاست. در کاشت ابرو فولیکولهای مو از بانک موی فرد برداشته شده و به ناحیه ابروها منتقل میشود. موهای کاشته شده به این روش تا پایان عمر به رشد خود ادامه میدهند و نیازی به ترمیم مجدد ندارند.
بهترین زمان ترمیم ابرو:
بعد از اینکه شما ابرو های خود را به یکی از روش های زیباسازی، بازسازی و فرم دهی نمودید، قطعا در ابتدای کار دارای رنگ تیره ای است. معمولا افراد از این رنگ اظهار ناراحتی می نمایند. باید در نظر داشت که این مورد موقتی است و در چند روز آینده، رنگدانه ها حالت طبیعی تری به خود می گیرند. پس از انجام هاشور و دیگر آرایش های دائم ابرو، حدود ۴۰ روز بعد نیاز است تا شما مجدد به مراکز آرایشی رجوع نمایید تا ترمیم بررسی شود. در این مرحله ایرادات و نواقص احتمالی برطرف خواهد شد. از طرف دیگر اگر بخشی از رنگ دانه ها جذب پوست نشده باشند، مجدد مناطق خالی پر می شود. پس از ترمیم اول می توان با گذشت حدودا سه ماه ترمیم ابرو را مجدد انجام داد.
تعداد جلسات مورد نیاز برای ترمیم ابرو :
در بهترین حالت روش های فرم دهی ابرو بین ۱ تا یک و نیم سال ماندگار خواهند بود. پس از این مدت لازم است تا مجدد این کار تکرار شود. ترمیم ابرو نیز با توجه به نوع رنگ و جنس پوست افراد و همچنین مراقبت های پوستی که انجام می دهند، می توانند دارای جلسات مختلفی باشد. به صورت کلی در گام اول ۴۰ روز پس از انجام هاشور ابرو نیاز به ترمیم اولیه می باشد. پس از آن در بازه های ۳ ماهه این مورد می تواند تکرار شود. در خصوص ماندگاری و نیاز به ترمیم ابرو، باید عنوان کرد که همانطور مستحضر هستید، رنگدانه ها توسط سوزن ها وارد لایه اول و دوم پوست می شوند. در این لایه ها میزان ماندگاری به نسبت کمتر است. لذا هاشور ها در واقع روش های موقتی محسوب می شوند.
آیا ترمیم ابرو عوارض دارد ؟
با تاسف فراوان جواب مثبت می باشد. بهتر است شما عزیزان قبل از آغاز این روش برای درمان ریزش ابرو و یا زیبا سازی ابرو های خود اطلاعاتی را در این زمینه و برای این روش کسب کنید. متاستفانه در مواقعی ترمیم ابرو به واسطه ی انتقال رنگدانه ها بر سطح پوست موجب حساسیت ، آلرژیک شدن ، سوزش ، خارش و متاستفانه عفونت می شود. این کار را به شدت سخت کرده و مشکلات زیادی را به وجود خواهد آورد. از دیگر مواردی که در خصوص رنگدانه ها در میان است تضاد رنگ های القایی با رنگ های اصلی تار ابروهای طبیعی می باشد که ظاهر فرد را تحت تاثیر ظاهر منفی خود قرار می دهد. متاستفانه باید گفت که ترمیم ابرو با تار های طبیعی ابرو افراد تضاد داشته و سبب مصنوعی نشان دادن چهره ان ها خواهد شد.